A new chapter

vlcsnap-2016-10-20-22h09m49s032

EEN NIEUWE START
Het begon dertien jaar geleden in een kleine, stoffige zolderkamer in Heemstede. Twee goede vrienden hadden een visie: gamen. Omringt door de menigten voor een groot aantal CRT-monitoren, met grote blikken energy drink aan hun zijde. Verenigd door hun liefde voor gamen en competitie gingen de jongens aan de slag met hun gedurfde plan. Binnen een jaar kwamen ze met een trouwe groep volgelingen samen in de huiskamers van hun ouders.

In 2007 werd divineLan officieel een stichting. Daarna kon men drie keer per jaar een enthousiaste groep gamers vinden in een kas in Aalsmeer. De jonge gasten verzamelden zich rondom de beeldbuizen, vol met anticipatie voor de heldhaftige daden van die dag. Tijdens deze onvergetelijke events, vol met avonturen en nachtelijk gelach, werden levenslange vriendschappen gesmeed. Ze waren legendarisch.

Maar opnieuw schijnt er licht aan de horizon. Met nieuw bloed en een nieuw doel schaart de organisatie zich weer achter hun liefde voor games en competitie. divineLan is terug.

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?
divineLan organiseert elke drie weken een online-event. Één avond waarin we met zoveel mogelijk mensen samenkomen om te gamen. Gewoon relaxt vanaf thuis dus. Je logt in op onze Discord-server, en joint de sessie die op dat moment gaande is. Onze vaste bezoekers kunnen zich toevoegen aan onze mailing, zodat ze mee worden genomen in de planning. Naast de afgesproken tijden is onze Discord-server natuurlijk ook altijd beschikbaar 😉

EN DE LAN-PARTIES DAN?
Elke drie maanden zetten wij een fysieke LAN op, met een gezellige groep bekende gezichten. Als we je al kennen, of je komt vaker langs bij de online-events, dan kan je je registreren voor de LAN-party, en zal je ook meegenomen worden in het plannen van het event.

GAMEN DUS
Onze Discord-server is altijd open voor gamers, so try your luck!

https://discord.gg/S3q8kz9

 

Leave a Reply